»  Autentificare
Tip persoană
v
CNP /CUI
Parola
  Ati uitat parola?
Cod de control
Captcha image
Generare cod nou
Autentificare

În conformitate cu hotărârea de Guvern nr. 181/2002 privind Normele de aplicare pentru Ordonanţa nr. 24/2002 privind încasarea impozitelor şi taxelor locale prin mijloace electronice de plată, folosirea sistemului se poate face în baza unei parole de acces pe care o puteţi obţine după completarea, listarea şi depunerea formularului de înregistrare şi copie după C.I. / B.I. (persoane fizice) sau copie după Certificatul de înregistrare, copie C.I. / B.I. şi împuternicire în original (persoane juridice), la Serviciul Public Finante Locale Ploiești prin adresa de email finantelocale@spfl.ro.

Parola va fi obținută în termen de maxim 24 de ore cu excepția weekend-ului, astfel aveți aveţi acces la depunerea de declarații pentru clădiri, terenuri, auto și alte taxe, precum și plata datoriilor la bugetul local pe baza cardului bancar (comisionul este suportat integral de municipiul Ploiești).

Puteti efectua plata acestora cu cardul bancar. Comisionul este suportat de municipalitate

Serviciul Public Finante Locale Ploiesti este inregistrat operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu nr. 21443. Prin transmiterea solicitarii va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

A T L A S™ Copyright © 1992 - 2024 Advanced Technology Systems