»  Autentificare
Tip persoană
v
CNP /CUI
Parola
Cod de control
Captcha image
Generare cod nou
Autentificare

În conformitate cu hotărârea de Guvern nr. 181/2002 privind Normele de aplicare pentru Ordonanţa nr. 24/2002 privind încasarea impozitelor şi taxelor locale prin mijloace electronice de plată, folosirea sistemului se poate face în baza unei parole de acces pe care o puteţi obţine după completarea, listarea şi depunerea formularului de înregistrare şi copie după C.I. / B.I. (persoane fizice) sau copie după Certificatul de înregistrare, copie C.I. / B.I. şi împuternicire în original (persoane juridice), la Serviciul Public Finante Locale Ploiești.

În urma obţinerii parolei, aveţi acces la o serie de informaţii cu caracter personal: vizualizare patrimoniu, a plăţilor efectuate, a sumelor de plată, verificare veridicitate numar de inregistrare REMTII (Registrul Mijloacelor de Transport supuse Inregistrarii si Inmatricularii).

Puteti efectua plata acestora cu cardul bancar. Comisionul este suportat de municipalitate

Serviciul Public Finante Locale Ploiesti este inregistrat operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu nr. 21443. Prin transmiterea solicitarii va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

A T L A S™ Copyright © 1992 - 2023 Advanced Technology Systems